Vraag nu gratis offertes aan!

   
Soort opdracht*


Titel:
Naam: *
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Op zoek naar een stoffeerder?

Snel en eenvoudig offertes bij meerdere stoffeerders aanvragen

Meer over stoffering


Wanneer uw meubilair beschadigd raakt en u deze graag wilt laten repareren, kan een stoffeerder uitkomst bieden. Een stoffeerder is gespecialiseerd in het stofferen van uw woning of kantoor en dit beperkt zich niet alleen tot meubilair, maar ook vloerbedekking en gordijnen.

Als u een geïnteresseerd bent in een stoffeerder, kunt u uw opdracht gedetailleerd beschrijven in de offerte, zodat u een offerte ontvangt die aansluit op uw specifieke opdracht.

U kunt offertes aanvragen voor verschillende klussen in huis of op kantoor:

Meubilair herstofferen
Meubilair herstofferen is een van de meest voorkomende werkzaamheden van stoffeerders. Denk bijvoorbeeld aan een bankstel waarvan de bekleding door jarenlang gebruik beschadigd is, een stoffeerder kan deze vakkundig vervangen. Ook kan een stoffeerder bekleding repareren en een nieuwe voering plaatsen bijvoorbeeld.

Vloeren en trappen bekleden
Wanneer u uw vloer snel en vakkundig wilt laten bekleden kunt u ervoor kiezen dit over te laten aan een stoffeerder. Een stoffeerder kan u advies geven over verschillende type vloerbedekking waardoor u een goede indicatie krijgt welke het meest geschikt is voor een bepaalde ruimte.

Ook kan een stoffeerder vloerbedekking zoals tapijt, vinyl en laminaat vakkundig plaatsen. Open en dichte trappen bekleden vallen ook onder de werkzaamheden van een stoffeerder.

Kantoor- woning bekleden
Sommige klanten kiezen ervoor hun hele kantoor of woning onder handen te laten nemen door een stoffeerder. Eventueel in samenwerking met een binnenhuis architect kan een stoffeerder uw vloeren bekleden en gordijnen verzorgen op grote schaal.

Caravan, auto en boot
Er ziij ook een aantal voertuigen waarin het interieur gestoffeerd is. Voorbeelden zijn de auto, caravan en de boot. Zittingen, bed(den), gordijnen. Wanneer één van voorstaande objecten beschadigd of versleten is kan de sttoffeerderu ook van dienst zijn.

Kortom, ren niet gelijk naar de winkel om een nieuw meubelstuk aan te schaffen wanneer het oude beschadigd is geraakt. Door offertes aan te vragen kunt u enorm besparen, waardoor u veelal veel goedkoper uit bent dan aanschaf van een nieuw meubel.